SIA "Barboleta"

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Barboleta” ir dibinājusi Pirmsskolas izglītības iestādi “Mācos mācīties” un nodrošina apmācību 62 bērniem vecumā no 1,5 līdz 3 gadiem. Bērnu skaits pakāpeniski pieaug. Balstoties uz īpašnieces un sadarbības partneru pieredzi,  uzņēmuma mērķis ir izveidot attīstības centru, kurā tiks nodrošināts kvalitatīvs izglītības  un attīstības atbalsts bērniem, kuri neapmeklē uzņēmuma izglītības iestādi.

Papildus uzņēmums nodrošina apmācības speciālistiem par bērnu attīstību un audzināšanu, rehabilitāciju, par līdzsvara platformu izmantošanas iespējām.

Sociālais mērķis: Atbalstīt bērnus un pieaugušos ar attīstības, uzvedības un emocionāla rakstura grūtībām, kā piemēram: nodrošinot attīstības speciālistu konsultācijas, ražojot un tirgojot attīstošus materiālus, iekārtas un spēles.

Uzņēmuma darbības adrese: Atmodas iela 9, Jelgava, LV-3001

Uzņēmuma komentārs: Sociālā uzņēmējdarbība ļauj mums veikt aktivitātes ar kurām savu barboleta attīstošās metodes ietekmi bērna attīstībā varam paplašināt arī ārpus Latvijas robežām. Iegūtais Altum finansējums Attīstības centram “Mācos mācīties” dod iespēju bērniem Jelgavas apkaimē saņemt sensorās integrācijas un vispārējās attīstības nodarbības. Sociālās uzņēmējdarbības statuss dod uzticamību sabiedrībai, ka iegūtā peļņa tiek investēta mūsu sociālo mērķu sasniegšanai.

Barboleta attīstošā metode: https://youtu.be/X8fRHBCCr_I

Baiba Blomniece Jurāne
SIA "Barboleta" valdes priekšsēdētāja

attēlsattēlsattēlsattēls

 

Projekta finansējums (Altum grants): 19 988,17 EUR (investīcijām, atlīdzībām, apgrozāmajiem līdzekļiem)

Projekta īstenošanas periods: 09.05.2019. - 31.01.2020.