SIA “Life Skills Education

Uzņēmums SIA “Life Skills Education” (iepriekš SIA “O Smart Games”) dibināts 2012.gadā, un tā sākotnējā darbība bija saistīta ar televīzijas raidījumu ražošanu. Kopš 2014.gada uzņēmums pievērsies izglītības un sociālajai jomai - emocionālā intelekta prasmju apmācību rīkošanai dažādām organizācijām - mācību iestādēm, uzņēmumiem, nevalstiskām organizācijām. Tas radās dabiskā veidā, izrietot no uzņēmuma vadītāja Zuargusa Zarmasa darbības jomas, kurš kopš 2010.gada paralēli aktīvi darbojas nevalstiskajā organizācijā “Latvijas intelektuālās Attīstības fonds”, fokusējoties uz emocionālā intelekta mācību programmu izstrādi Latvijas sabiedrībai.

SIA ''Life Skills Education'' mācību pakalpojumus realizē ar zīmolu “Cilvēkam” (“Human”), un pašlaik ar finanšu institūcijas “Altum” atbalstu ir izveidots tiešsaistes mācību tīkls emocionālā intelekta prasmju apgūšanai “Human”.

Atsauksmes no realizētajiem projektiem var redzēt ŠEIT. 

Sociālais mērķis:

1. Latvijas pirmsskolu, vispārējās izglītības iestāžu un augstskolu pedagogu profesionālās kvalifikācijas pilnveides, tālākizglītības un mūžizglītības veicināšana komunikācijas, sadarbības, empātijas, stresa vadības, motivētības, apzinātības, pārmaiņu vadības un citās emocionālā intelekta prasmēs.

2. Latvijas jauniešu tālākizglītības un mūžizglītības veicināšana komunikācijas, sadarbības, empātijas, stresa vadības, motivētības, apzinātības, pārmaiņu vadības un citās emocionālā intelekta prasmēs.

3. Latvijas iedzīvotāju tālākizglītības un mūžizglītības veicināšana komunikācijas, sadarbības, empātijas, stresa vadības, motivētības, apzinātības, pārmaiņu vadības un citās emocionālā intelekta prasmēs.

Uzņēmuma darbības adrese: Sporta iela 2, Rīga, LV-1013

Uzņēmuma komentārs: ''Mēs gandrīz neviens nevaram veltīt vairākas nedēļas pēc kārtas, lai apgūtu emocionālā intelekta prasmes. Pedagogi nevar aizbraukt no darbiem, jo viņiem jābūt darba vietās. Tāpēc, izmantojot mācību tīklu ''Human'', mēs veiksmīgi apvienojam klātienes mācības ar mācībām tiešsaistē mācību tīklā ''Human'', līdz ar to mums ir iespēja darīt to, kas emocionālā intelekta mācībās ir galvenais - atkārtot, praktizēt un dalīties ar citiem. Emocionālā intelekta principi ir universāli, bet metodes ir praktisks veids, kā tos pielietot praksē savām un audzēkņu vajadzībām. Zuarguss Zarmass par mācību tīklu norāda: "Atslēgas vārdi par mācībām tiešsaistē ir - vienkārši un aizrautīgi, lai pedagogi gribētu pie uzdevumiem atgriezties un tos praktizēt ikdienā''.”
Ieva Krole
Mācību centrs “Cilvēkam”

attēlsattēls

Projekta finansējums (Altum grants): 20 040,51 EUR

(apgrozāmajiem līdzekļiem, investīcijām, atlīdzībām)

Projekta īstenošanas periods: 12.06.2019.-28.02.2020.