attēls

Labklājības ministrija (LM) 2017. gada 8. jūnijā uzsāk iesniegumu pieņemšanu dalībai Eiropas Sociālā fonda projektā „Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai”.

Dalību projektā aicināti pieteikt komersanti (SIA, AS), biedrības un nodibinājumi, kas darbojas sociālās uzņēmējdarbības jomā, plāno to attīstīt savas pamatdarbības ietvaros, vai īstenot jaunus, uz pozitīvu sociālo ietekmi vērstus projektus.

Lai sniegtu sīkāku informāciju par nosacījumiem dalībai projektā, otrdienās un ceturtdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 12.00, tiks sniegtas konsultācijas pa tālruni 64331822.

Lai dokumentu iesniegšanas process ikvienam būtu pieejams un ērts, iesniegumu un pievienotos dokumentus LM varēs iesniegt personīgi (kā arī nogādāt ar kurjeru), sūtīt pa pastu ierakstītā vēstulē, vai sūtīt elektroniski, ja tie ir parakstīti ar drošu elektronisko parakstu.

Iesniegumu pieņemšana notiks nepārtraukti projekta īstenošanas laikā. Pasākuma dalībnieka reģistrēšanās Labklājības ministrijas pasākuma dalībnieku reģistrā ir priekšnoteikums, lai turpmāk varētu pretendēt uz grantu AS “Attīstības finanšu institūcijā ALTUM”. Pieteikties grantiem varēs sākot no šā gada jūlija, savukārt jau šobrīd ALTUM mājaslapā pieejama informācija par atbalsta saņemšanas kritērijiem.

Projekts tiek īstenots ESF projekta “Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai” ietvaros, saskaņā ar Ministru Kabineta 2015. gada 11. augusta noteikumiem Nr. 467 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 9.1.1.specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt nelabvēlīgākā situācijā esošu bezdarbnieku iekļaušanos darba tirgū" 9.1.1.3.pasākuma "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" īstenošanas noteikumi".